Sydamerikanere så på klimatilpasning
Nedsivningsbassin-med-svingtove.jpg
Nedsivningsbassiner med svingtove fortæller tydeligt, at også borgmestre kan have det sjovt på officielle besøg. Besøget var arrangeret i samarbejde med Greater Copenhagen. Foto: Privat
Håndteringen af regnvand inspirerede

Klimaforandringer med store regnmasser giver oversvømmelser over store dele af jordkloden. Så er det godt, at man kan lære af hinandens erfaringer. I Gladsaxe er der ofret meget store millionbeløb på at være på forkant med udviklingen, så oversvømmelsernes skader begrænses.

For nylig havde Gladsaxe besøg af delegationer fra sydamerikanske lande. 7 borgmestre og deres rådgivere og samarbejdspartnere fra Argentina, Peru og El Salvador kiggede forbi.

Helt i tråd med Gladsaxe Kommunes ønske om at fremme cyklismen, foregik det netop på cykel, da turen gik rundt i Gladsaxe for at se på Vandledningsstien og projekterne ved Idrætsanlæggene og Marielyst-bebyggelsen. Nogle af Gladsaxes el-cykler var blandt andet populære, og at cykle var ikke helt let for alle gæster.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top