To-timers parkering indføres
Medlem af Venstre Martin Skou Heidemann skrev i sidste uge om dårlige parkeringsforhold på Græsmarken og i TV-byen

Medlem af Venstre Martin Skou Heidemann skrev i sidste uge om dårlige parkeringsforhold på Græsmarken og i TV-byen. Problemet med parkeringen på Græsmarken skyldes den parkeringsordning, der er i den nærliggende Tobaksbyen, hvor en stor del af parkeringen løses i fællesskab ved, at de enkelte grundejere køber rettighed til et antal parkeringspladser.

Post Nord har ikke købt pladser til deres medarbejdere og derfor skal medarbejdere til Post Nord, der kommer i bil, selv betale parkering.

Det har haft den uheldige virkning, at nogle af Post Nords medarbejdere anvender Græsmarken til parkering i stedet. For at forsøge at afhjælpe beboernes problemer har et enigt Trafik- og Teknikudvalg – herunder også Venstre – besluttet at indføre en forsøgsordning med 2 timers parkering i dagtimerne mellem 8 og 16 på hverdage.

Det vil forhåbentligt afhjælpe parkeringsproblemerne. Forsøget vil blive evalueret i efteråret, og så tager vi stilling til, hvad der fremover skal ske. I Gyngemose Park er der i sin tid stillet krav om et samlet antal p-pladser for hele området. I spidsbelastningstider kan det dog hænde, at man må parkere et stykke fra sin bolig eller arbejdsplads.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top