- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

AB Gladsaxe er på sidstepladsen

AB Gladsaxe har trange tider i 1. division efter oprykningen. Det er blevet til et point via 3-3 hjemme mod Næstved, og nu er Bagsværdmandskabet på sidstepladsen. I søndags var AB Gladsaxe på besøg hos Hobro, der er nedrykker fra Superligaen. Og det blev situationen ikke bedre af. Hobro vandt med 4-1.
AB måtte undvære de skadede Nichlas Rohde, Nicolai Høgh og Andreas Moos, så Thomas Wiil-Andersen og Jasin Khayat var med fra start. Jonas Henriksen, Kasper Kristensen og Sylvester Seeger-Hansen tog plads på udskiftningsbænken efter 12- senest ude mod Fredericia. De blev afløst af Sebastian Lassen, Ibrahim Mansaray og Lars Brøgger.
AB lagde godt ud, men pludselig gik alt galt. Hobro scorede tre gange fra 11. til 30. minut. AB Gladsaxes forsvar så skidt ud i flere af tilfældene, og Sebastian Lasse var uheldig at rette et indlæg af, så bolden strøg forbi Jannich Storch til 3-0.
Sebastian Lassen og Kristian Uth ud blev skiftet ud i pausen og afløst af Jonas Henriksen og Emil Holten.
AB Gladsaxe fik reduceret efter 65 minutter, da Emil Holte headede et indlæg fra Jabar Sharza i mål. Men minuttet efter nettede Hobro til 4-1.
På søndag er AB Gladsaxe på hjemmebane til dysten mod oprykningskollegerne fra Nykøbing FC, der er kommet helt anderledes i gang og fører rækken.