AB Gladsaxe skuffede igen
AB-Ibrahim-Mansaray-1-21-16.jpg
Ibrahim Mansaray fik reduceret for AB Gladsaxe kort før tid. Foto: Kaj Bonne.
Fredericia fik sæsonens første sejr

Det går skidt for AB Gladsaxe i comebacksæsonen i 1. division. 0-1 i premieren ude mod Helsingør og 3-3 hjemme mod Næstved blev fulgt op af 1-2 i Fredericia i søndags.
Fredericia kom foran, da bolden blev sendt ind i feltet ved et hjørnespark. Dennis Høegh steg til vejrs ved bagerste stolpe og headede jyderne foran.
Oliver Feldballe gjorde det til 2-0 kort før pausen, da han modtog et indlæg fra Mikkel Knudsen og sikkert passerede Jannich Storch.
AB Gladsaxe havde svært ved at komme til seriøse afslutninger, og man skulle helt hen til tillægstiden før det lykkedes at score.
Det var Ibrahim Mansaray, der efter et hjørnespark nettede til 1-2, og kort inden slutfløjtet havde AB Gladsaxe en stor chance ved Tobias Thomsen, der dog headede bolden over.
AB Gladsaxe skal onsdag kl. 20 spille pokalkamp på Gentofte Stadion mod FC Græsrødderne, der består af tidligere professionelle og Superligaspillere med den tidligere ABer Klaus Lykke og Mads Laudrup i spidsen.
Næste divisionskamp er i Hobro på søndag. Jyderne rykkede ud af Superligaen og har nu store problemer i den næstbedste række med 1 point lige som AB Gladsaxe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top