Beskyt dig mod indbrud
Der har været usædvanligt mange indbrud i Gladsaxe i starten af måneden

Københavns Vestegns Politi opfordrer Gladsaxe-borgerne til endnu større opmærksomhed. I den seneste tid er en del borgere kommet hjem til åbentstående døre eller vinduer, fordi en indbrudstyv har været på spil.
– Vi er nødt til at fortælle folk, at de selv kan gøre meget og dermed beskytte sig mod uvelkomne gæster, siger faglig koordinator Gitte Larsen Dalskov fra Lokalpolitiet.
Politiet opfordrer til almindelig sund fornuft kombineret med en god sikring af boligen: – Ikke mindst Nabohjælp giver en bedre beskyttelse mod indbrud, siger Gitte Larsen Dalskov.
– Vi patruljerer i det omfang, vi overhovedet kan. Vi har stort fokus på indbrudsområdet. De kollegaer, som optager sagerne, er rigtig dygtige til at sporsikre – og efterfølgende efterforske, siger den faglige koordinator.
I tredje uge af august faldt antallet af indbrud i Gladsaxe en anelse, men der er stadig mange tyve på spil i området.
Således var der et indbrudsforsøg på Skovalleen, Josteinsvej og Vibevænget. I det sidstnævnte tilfælde var indbrudstyven kommet ind gennem et kældervindue med en skruetrækker, men beboeren kom hjem og overraskede gerningsmanden, der flygtede ud af et vindue på 1. sal. En villaejer i Kramsvad var ikke så heldig at komme hjem, før indbrudstyven var forduftet.
Gitte Larsen Dalskov tager ud til blandt andet foreninger og holder foredrag, for eksempel om tricktyveri, indbrud og tryghedsvandring (”Se dit kvarter på en ny måde”). Gitte Larsen Dalskov kan kontaktes på telefon 72587414 eller mail gla005@politi.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top