Byen skamferet af blomsterkasser
Jeg har aldrig elsket de opstillede blomsterkasser i Bagsværd. Første gang jeg så dem, var min tanke ”Hvorfor skal det være så grimt? ”

Forleden gik det op for mig, da jeg igen var i den centrale del af Bagsværd, hvor ked af det jeg er over at se, at byen er blevet skamferet af disse bastante blomsterkasser. De er så grimme og ødelæggende for bybilledet, at man kun kan ønske dem hen, hvor peberet gror. Vi har i mange år haft runde lave blomsterkummer, som man i den grad kunne glæde sig over, og som virkelig var en gevinst for bybilledet. Hvorfor har man ikke beholdt den linje i bybilledet, som virkelig var en forskønnelse af byen? Hvorfor er borgerne i Bagsværd ikke blevet spurgt om de ønskede denne voldsomme invasion af grimme trækasser (som nu ser værre ud efter en våd juli)? Jeg håber, det er eneste gang, vi ser disse forstyrrende og grimme kasser i bybilledet i Bagsværd. Hvis kommunen vil lave nogle tiltag i Bagsværds bybillede, er den velkommen, men spørg os endelig først, om vi er med på idéen. Som det er nu, har kommunen presset noget ned over hovedet på os, gjort byen grim og spildt en masse penge.

Jørgen Bernth
Hermelinvænget, Bagsværd

1 kommentar om “Byen skamferet af blomsterkasser”

 1. Camilla, en glad Bagsværd-borger siger:

  Hej Jørgen og alle andre beboere i dejlige Bagsværd
  Jeg vil gerne benytte lejligheden til at rose netop disse blomsterkasser. Jeg er slet ikke enig i, at de er “grimme og ødelæggende”. Tværtimod gør de mig glad i låget når jeg cykler rundt og handler ind i lokal-miljøet. eller blot er på en lille gå-tur. Jeg synes så absolut, at blomsterkasserne skaber hygge til et ellers lidt “kedeligt” by-liv. Jeg håber virkelig, at disse blomsterkasser vil forblive en del af vores dejlige by.

  Til efteråret kunne man forestille sig, at de bliver prydet med smukke lyngplanter, eller i den helt mørke tid med en form for små gran-træer – måske endda med lidt lys i.

  Jeg har lagt mærke til, at kasserne måske kunne trænge til lidt vand – men det er der jo råd for 🙂

  Og når nu jeg er i gang, så vil jeg rose det dejlige miljø, der er skabt ved Bibliografen. En sand fornøjelse at gå på biblioteket. Ikke kun for at låne bøger. Men børn elsker dette sted. Her er plads til fordybelse, til rolig leg, til en impulsiv is i solen.

  Så thumbs up herfra – og jeg håber virkelig,a t vores politikere forstår, hvor meget en sådan indsats som fx blomsterkasserne skaber af liv og værdi.

  Tak Gladsaxe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top