De kom et døgn før
Citybois-02-35-16.jpg
Usædvanlig interesse for Gladsaxedagen der igen blev et tilløbsstykke

Overdrivelse har det som bekendt med at fremme forståelsen. Og i Gladsaxe mødte de første tilhørere til årets udgave af Gladsaxedagen op et døgn før og sov tæt på scenen fra fredag til lørdag.
-Det er ikke mange steder folk er så ivrige for at høre borgmesteren byde velkommen, lød det med et stor glimt i øjet fra en af konferencierne. Men det var nu Citygirls – piger der er mere end inkarnerede fans af drengebandet Citybois – der ville sikre sig pladser helt oppe ved scenen. Så vagterne passede godt på dem i nattens løb.
Lørdag sluttede tusindvis af Gladsaxeborgere sig til pigerne.
Og så gik det slag i slag med hyldest til OL-deltagere, politiske diskussioner, med koncerter inden for nærmest alle mulige og umulige stilarter, med opvisninger, ringridning på cykel, quizzer, besøg i de mange telte og boder, der var stillet op, ture i det til lejligheden lejede tog og sådan cirka 117 andre ting.
Gladsaxedagen er en mangfoldig affære, og det hele afvikles i god ro og orden i en nation, hvor man normalt er enige om, at der er i orden at være uenige, for samtale fremmer forståelsen.

Citygirls-om-morgenen-før-Gladsaxedagen
Caledonia Pibe Band 01 35-16

Folkemøde 02 35-16

Foxy Cheerleaders 02 35-16

Gladsaxedagen 06 35-16

Gladsaxedagen 11 35-16
Etnisk 04 35-16

Musikskole 04 35-16
Foto: Kaj Bonne. Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk/#!home

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top