Der blev bygget bro
Bryllup-01-32-16.jpg
Helle Hornbæk og Just Warrer Olsen holdt bryllup i strålende solskin og i styrtende regnvejr, da de blev viet af byrådsmedlem Pia Skou fra Venstre. Foto: Kaj Bonne.
Bryllup i skel på Snogegårdsvej

Gode naboer og genboer er guld værd. Det ved Helle Hornbæk og Just Warrer Olsen alt om, og det drog de nytte af, da de blev gift i lørdags hjemme i haven på Snogegårdsvej 115. Oppe på et stillads ind til naboerne i 111.Byrådsmedlem Pia Skou fra Venstre stod for vielsen. Og den blev ekstra minderig. For midt i det hele kom der en lokal og lynhurtig byge, der nærmest mindede om en stor spand vand, der blev kylet ud over brudeparret, der tog det i stiv arm. -Det her handler om hvor godt et naboskab der findes i Gladsaxe kommune. Hvor godt naboer kan samarbejde og hjælpe hinanden, og hvor meget det betyder for naboer, at der findes et hul i hækken – eller en ”usynlig dør”, siger Helle Hornbæk.
Vielsen foregik i 1,5 meters højde – på en platform, som var bygget op af stilladser i samarbejde mellem Snogegårdsvej 111, 113 og 115 – hen over hækken ind til vores nabo i nr. 111.
Der var bygget en trappe på begge sider af platformen, fordi gæsterne skulle over i naboens have efter vielsen.
Her var der stillet telt op, så der kunne holdes middag og festes igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top