Fisk og fornøjelse
lystfiskertur-i-lynge.jpg
Søen var smuk, og roen var pragtfuld, da mandeklubben fra Seniorcenter Bakkegården forsøgte at fange fisk i Lynge. Foto: Privat.
Lions Gladsaxe glædede Bakkegårdens mandeklub med en fantastisk fisketur

Det blev en dejlig og nærværende naturoplevelse med tid til samtale og ro, da mandeklubben fra Seniorcenter Bakkegården var på fisketur til Put & Take i Lynge. Udstyret med nyt fiskegrej og ti dåser Powerbait i alle regnbuens farver, sponseret af Lions Gladsaxe, var humøret højt blandt deltagerne.
Skoven indrammede søen, småfisk lavede ringe i vandoverfladen, smukke guldsmede fløj lavt over den spejlblanke sø og lappedykkere kaldte.
Kaffen blev skænket og linerne kastet, bobleflåddene vuggede stille på vandoverfladen og afventede, at fiskene ville bide på.
Det blev ikke til den store fangst, så fiskerne måtte ty til deres medbragte doping, der bestod af velsmurte sandwichs, kolde øl, hyggelig mandehumor og grin.
Det var nok deltagernes madding, der skulle have haft et skud doping, for det var kun vandplanter, der ville bide på krogen.
Mændene nød stilheden og den smukke natur, der gav dejlige minder om barndommens sø.
Er du lystfisker og har lyst og tid til at deltage som frivillig og bidrage med din erfaring på vores ture, så skriv til Boe på boefol@gladsaxe.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top