- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

fitness dk har åbnet center i Tobaksbyen

Den gamle tobaksfabrik i Søborg fhar fået en markant sundere profil,. fitness dk
Det sketre i lørdags, og der sælges medlemskaber på livet løs.
I 59 år blev der fremstillet cigaretter, cigarilloer og anden tobak i de historiske bygninger midt i Gladsaxe Kommune. Fremtidens produkt er et ganske andet, nemlig sundhed og trænede kroppe, når den komplet forvandlede bydel, nu kaldet Tobaksbyen, byder på et funklende nyt fitnesscenter. på 1.400 kvadratmeter.
– Søborg er et interessant marked for os, og generelt har vi meget fokus på området nord for København. Blandt andet åbnede vi i februar også et nyt center i Nærum, ligesom vi netop har renoveret vores centre i Gentofte og Herlev. Ikke mindst lægger vi vægt på at tilbyde unikke og attraktive træningsoplevelser, som ikke findes andre steder i lokalområdet, forklarer Christian Rau, der er salgs- og marketingdirektør i fitness dk.
Manager for den nye afdeling bliver Frederikke Bircow Næss-Schmidt Lassen, der har stor erfaring som mellemleder ved fitness dk i Lyngby.

Attraktive træningsfaciliteter
For fitness dk er det vigtigt, at faciliteterne afspejler medlemmernes ønsker, så derfor er der lagt mange kræfter i at sammensætte de forskellige maskiner og andre aktiviteter, så de passer bedst muligt:
– Vores medlemmer er altafgørende, og deres tilfredshed afhænger i høj grad af faciliteterne. Derfor har vi stort fokus på hele tiden at optimere vores træningstilbud.
Desuden vil der være sauna i både dame- og herreomklædningen samt et loungeområde, hvor det er muligt at slappe af før og efter træning. Centret åbner klokken 6.00 i hverdagene og 7.00 i weekenden.