Forældrene har ansvaret for børnene – ikke kommunen
SF er kommet med et forslag om, at kommunerne skal servere morgenmad for eleverne i folkeskolen.

Det vil vær en ny kommunal udgift, som skal betales af skatteborgerne. SF’s forslag til ”gratis” tilbud i den offentlige sektor kender vist ingen grænser. Og der er kun skatteyderne til at betale.
Får SF gennemført sit forslag i Gladsaxe, vil det koste skatteboerne mere end 25 millioner om året.
Vil SF finde pengene ved at hæve skatterne eller ved kommunale besparelser på andre områder?
Og det for en opgave, som ikke er en kommunal opgave, men er forældrenes opgave. Nu er det morgenmad, som SF mener, det offentlige skal betale. Det næste er vel, at frokosten også skal betales af skatteyderne.
Vi har ikke brug for mere offentligt formynderi pakket ind i gode viljer, der tager ansvaret væk fra forældrene. Derfor siger vi fra De konservative klart fra for SF’s forslag om kommunal morgenmad til alle folkeskoleelever.
Vi skal have mindre kommune- og mere forældreansvar for vores børns opdragelse. Vi har selv et ansvar for vores liv og vores børn. Det fører ikke noget godt med sig, når kommune og stat overtager mere og mere ansvar for vores liv. Når vi gør forældrene ansvarsfrie for deres børns opdragelse, bliver resultatet, at vores børn ingen opdragelse får.
Fra konservativ side vil vi ikke gå med til at tage mere ansvar fra forældrene og hæve skatterne, for at eleverne kan få skatteyderbetalt morgenmad i skolerne.

Henrik Sørensen (k)
Folketingskandidat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top