Forventningerne tårnede sig op
kfum.jpg
KFUM-spejderne hyggede sig noget så gevaldigt i 1. sals højde i det trån, som de selv havde bygget. Foto: Privat.
KFUM-spejdere boede et døgn i de øvre luftlag

Patruljen i troppen hos KFUM-Spejderne i Søborg fik før sommerferien den idé, at de ville bygge et tårn på grunden på Frødings Allé. Hvad det skulle bruges til vidste man ikke, men det skulle ikke forhindre spejderne i at gå i gang. Først blev tårnet bygget i mini-pionering med blomsterpinde på en flamingoplade, og da man var blevet helt enige om, hvordan det skulle se ud, gik spejderne i gang med byggeriet. Mens det stod på, bestemte de, at tårnet skulle bruges til en overnatning. Målet var, at hele patruljen, bestående af seks ungersvende, skulle tilbringe 24 timer i tårnet, og at de ikke måtte sætte en fod på jorden, før tiden var gået. Det gav selvfølgelig nogle udfordringer, der blev løst med et lille tårn i nærheden, som spejderne kunne klatre over på. Dette tårn blev forsynet med et tørkloset, og så var spejderne klar på et døgn i eget tårn.
Efter et døgn på rafter, i hængekøjer og på en sofa hentet fra et loppemarked, var drengene godt trætte, men stolte over at have gennemført – også uden at bruge tørklosettet en eneste gang! Tiden blev brugt på spil, radio, sladder og almindelig kedsomhed, der vistnok skulle være sundt. Efter sommerferien rykker patruljen op til seniortroppen, hvor de helt sikkert kan se frem til flere udfordringer.
KFUM-Spejderne i Søborg holder spejdermøder igen fra uge 34 og frem. Møderne foregår på Frødings Allé 8 i Søborg. Læs mere om gruppen på www.soborgspejd.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top