Fra Høje Gladsaxe til AB Gladsaxe
abanis.jpg
Talentchef Søren Bjerg ønsker Anis Ben Slimane til lykke med den kontrakt, som han netop har skrevet under. Foto: Privat
17-årigt talent har fået kontrakt

Anis Ben Slimane. Ikke et navn, som lyder bekendt i fodboldkredse. Endnu. Akademisk Boldklub Gladsaxe har nemlig skrevet en ungdomskontrakt med den lokale knægt, som netop er rykket op i U17-truppen.
Anis kommer fra Høje Gladsaxe, og bor således et stenkast fra det stadion, som han engang håber at skulle spille på. Akademisk Boldklub Gladsaxe har fået den unge spillers signatur i kamp med nogle af landets allerstørste klubber, hvilket vidner om et talentmiljø og en fokus på talentudvikling, som prioriteres højt.
Patrick Birch Braune, som er træner for Anis, roser ham, og ser et stort potentiale.
– Anis spiller central midtbane, og er en dygtig offensiv spiller med et fint flair for spillet. Han har nogle åbenlyse kreative kompetencer, som vi i fællesskab skal videreudvikle. Han er en spiller som vi håber kan blomstre i miljøet, og som vi ser frem til at arbejde med. Anis er ydmyg, men har også en sund tro på egne evner. Det er helt sikkert en spiller, som vi er glade for vil binde sig til AB.
Talentchef Søren Bjerg glæder sig også.
– Det er fantastisk med en kontraktspiller fra lokalområdet, og det især i en tid, hvor man ofte ser fodboldspillere vælge klub efter prestige og lønseddel, fremfor hvad der udvikler dem bedst. Det vidner også om Anis’ modenhed, og om en lokal knægt, som er godt opdraget. Nu skal vi i fællesskab forløse talentet, og det bliver en spændende proces for alle parter, som kræver masser af hårdt arbejde.
Anis kom til AB i efteråret 2014, hvor han er blomstret under daværende U15-træner Bo Holden. Her har Anis været en stor profil og skal nu spille U17.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top