Gladsaxe kontrollerer at vores arbejdsklausuler overholdes
Naturligvis skal vi bedst muligt sikre arbejdsforholdene for medarbejderne i de virksomheder, som vi indgår aftaler med.

Det gør vi ved at medtage en arbejdsklausul i aftalen med virksomhederne. Den aftale, som kommunen har med DK pleje, omfatter ”grundig rengøring”, en opgave som løses hjemme hos den enkelte visiterede hjemmehjælpsmodtager 1-2 gange om året på de tidspunkter, som borgerne vælger. Opgaven har så lille et omfang, at DK pleje ikke engang ville kunne beskæftige én fuldtidsmedarbejder med denne opgave i Gladsaxe Kommune.
Men derfor er det selvfølgelig alligevel vigtigt, at kommunens arbejdsklausul bliver overholdt. Jeg ved, at forvaltningen har udbedt sig og modtaget dokumentation fra DK pleje, og at juristerne nu er ved at vurdere om medarbejdernes ansættelsesforhold i DK pleje samlet set lever op til kravene i kontrakten. Derefter tager vi stilling til eventuelle videre skridt i forhold til samarbejdet med DK pleje.

Trine Græse
Formand for seniorudvalget
Socialdemokratiet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top