Himlen over Bagsværd
Bagsværd-Station-35-16.jpg
Det har lysnet gevaldigt, at man har fjernet taget henover busstopstederne på Bagsværd Station. Foto: Kaj Bonne.
Taget henover busstopstederne på Bagsværd Station er fjernet

Et væsentligt skridt til forskønnelsen af Bagsværd Station er taget. Taget mellem sporene er nemlig fjernet. Det har allerede lysnet gevaldigt. Næste skridt er allerede i gang. I øjeblikket arbejdes der med at ordne facaden, og på et tidspunkt bliver store billeder af blandt andet Bagsværd Sø sat op på de indvendige facader. Her er Ryparken Station forbilledet. Senere vil der også blive opsat lys på forpladsen. Alt i alt vil alle disse tiltag gøre Bagsværd Station mere imødekommende.
Gladsaxe Kommune har udviklet en større helhedsplan for Bagsværd Bymidte. Det sker i et nært samarbejde med områdets interessenter, blandt andre handelsforeningen. Det er en del af et samarbejdsprojektet ”Styrk butikslivet i bymidterne”, hvor kommunen arbejder tæt sammen med detailhandlen i både Bagsværd og Søborg.

1 kommentar om “Himlen over Bagsværd”

  1. Bo Andersen siger:

    Det er en genial idé, dejligt at få noget af alt det beton væk. Håber det er forgangs eksempel på hvad Gladsaxe kommune vil gøre for at få Bagsværd bymidte til at blive levende igen, i stedte for alt det grå og kedelige beton. TAK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top