Kulør på arenaen
Byens-Arena-06-32-16.jpg
Der blev malet på livet løs i lørdags, inden området blev officielt indviet. Foto: Kaj Bonne.
Farverigt samarbejde om sociale aktiviteter i Høje Gladsaxe

Der er spenderet ganske mange penge på at få Byens Arena i Høje Gladsaxe til at blive et samlingspunkt for de mange beboere.
Men det går trægt. Dog med positive undtagelser såsom grillaftenerne i sommerens løb.
Gladsaxe Kommune, beboerrådgivningen i Høje Gladsaxe og farvevirksomheden Dyrup har indledt et tæt samarbejde, der skal understøtte sociale formål i Høje Gladsaxe området. Første skridt er et kunstprojekt, hvor beboere og medarbejdere fra Dyrup, sammen med en kunstmaler, skal forskønne en række store betonelementer omkring den lokale parkourbane. Samarbejdet koncentrerer sig i første omgang om et kunstprojekt på parkour-banen. Kunstprojektet udspringer af Dyrups projekt ’Colorful Communities’, der har til formål at støtte forskønnende, sociale tiltag i de områder, virksomheden er en del af.
– Vores moderselskab PPG har en strategi om at engagere sig i lokalsamfundene. Det var derfor helt oplagt for os at lave et ’Colourful Communities’ projekt her i Høje Gladsaxe. Det er jo et område, vi er direkte naboer til. Vi håber, at det bliver starten på et tæt samarbejde med Gladsaxe Kommune og områdets andre aktører om flere sociale initiativer, siger Peter Sørensen, adm. direktør for Dyrup.
I den forgangne uge var der gang i pensler og farver på Byens Arena. Store betonelementer omkring parkour-anlægget blev udsmykket sammen med billedkunstneren Anders Benmouyal under en maleworkshop.
Det udsmykkede parkourareal blev officielt blev åbnet af borgmester Karin Søjberg Holst (A) og adm. direktør for Dyrup Peter Sørensen ved Høje Gladsaxes årlige beboerfest i lørdags. Herefter vil Gladsaxe Kommune sætte lys på værkerne med midlertidigt lys.

Byens Arena 18 32-16
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top