annonce
Nej tak til forbindelse mellem Tingbjerg og Mørkhøj
Tingbjerg er med Københavns kommunes egne ord

et udsat byområde og København ønsker at revitalisere Tingbjerg området. Derfor kunne vores nabokommune tænke sig at etablere vej, cykelsti og fortov fra Tingbjerg til Mørkhøj.
Nabokommuner bør være åbne for samarbejde, som kan give fordele for begge kommuner. Vi skal blot sikre at vi fastholder de værdier og den kultur som er en særlig del af Gladsaxe. F.eks. søger vi at skabe sikre skoleveje med mindst mulig trafikbelastning. Det vil vi bevare, og ikke skabe nye forbindelser med tung bustrafik tæt forbi vores skoler og institutioner. Vi har rolige afgrænsede villakvarterer, der fungerer som mindre bysamfund. Vi ønsker ikke at åbne disse villakvarterer for gennemkørende trafik.
I Tingbjerg kører knallerter i høj fart, som ikke tager hensyn.
I februar afholdt de 2 borgmestre Frank Jensen og Karin Søjberg Holst et møde om forslaget med de nye veje. Jeg håber sandelig vores borgmester har sagt klart nej tak.
Flere forskellige grundejerforeninger i Mørkhøj området har henvendt sig med deres bekymringer. Det lytter jeg til, og jeg deler borgernes bekymring for de negative konsekvenser af de forslag Københavns kommune har stillet.
Ja tak til de nordvendte ramper ved Hareskovvej hvor Hillerød motorvejen starter. De har manglet længe.
Nej tak til mere trafik, som vil medføre både støj og usikkerhed for såvel børn som voksne, der færdes i Mørkhøj.

Pia Skou
Medlem af Gladsaxe byråd (Venstre)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top