Rar overraskelse
abbørn.jpg
Målmanden Jannich Storch og forsvarsspillerne Nicolai Høgh og Andreas Moos skrev autografer på livet løs til glæde for de mange børn. Foto: Privat.
AB Gladsaxes 1. hold kiggede forbi

AB var vært for Gladsaxe Kommunes Sommerferieaktiviteter i uge 30.
35 glade børn prøvede kræfter med forskellige boldspil og lege ugen igennem. Fredag eftermiddag var der en overraskelse til de mange boldglade børn. ABs 1. divisionshold kom forbi og skrev autografer til alle. Eddi Gomez, der er klar til at tørne ud for det danske OL-landshold i Rio, har trænet sammen. med ABS divisionshold de seneste par uger for at holde formen ved lige, var også klar med pennen. Da det var tid til at sige tak for denne gang, var der en lille gave fra spillerne, alle fik en fribillet til ABs kamp mod Næstved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top