Skidt og sjovt
emil.jpg
Emil Holten fik virkelig kampen til at ændre karakter, da han kom på banen. Foto: Christian Ove Carlsson.
AB Gladsaxe fik point i kamp med rystende ringe forsvar

Da der var spillet 17 minutter, kunne AB Gladsaxe have ført med 3-0. Da der var spillet 17 minutter af 2. halvleg kunne modstanderne fra Næstved have ført med 5-1.
Der skete ting og sager i 1. divisionskampen på Gladsaxe Stadion i søndags, hvor festforestillingen endte 3-3.
For at sige det mildt så blev der af og til leveret forsvarsspil af begge hold, så det mere mindede om serie 4 end landets næstbedste række.
Det begyndte eminent for AB Gladsaxe, der fik tilkendt et straffespark efter 97 sekunder. Lars Brøgger skulle sparke, men hans skud blev nemt reddet af Næstveds keeper Sebastian Olsen.
Jabar Sharza var fuldkommen fri, men kiksede totalt. Men så syntes Næstved åbenbart, at der var synd for værterne, for der blev lagt for kort tilbage, så Lars Brøgger kunne smutte imellem og nappe bolden og score til 1-0.
Næstved gjorde ikke meget væsen af sig, men fik udlignet på et flot udført frispark af Tobias Perch, der sendte bolden over muropdækningen til 1-1.
Efter pausen var Næstved forvandlet. Der blev bombet løs mod Jannich Storchs mål. To gange endte bolden på overliggeren. En gang på modsatte stolpe og en gang måtte AB-keeperen levere en fantomredning. Det var fire enorme chancer til Næstved, der dog kom på 1-2, da Tobias Perch igen nettede.
ABs Kasper Kristensen gik ud med en skade og ind kom Emil Holten. Det blev et yderst vellykket skifte. Emil Holten fik udlignet og skaffet en bold til Jabar Sharza, der kunne gøre det til 3-2.
Men det lå i luften, at der ville komme flere mål. AB Gladsaxes forsvar sejlede rundt som en groggy bokser. Der var slemme placeringsfejl, og det fik Næstved udnyttet til at udligne til 3-3. Her blev der igen tøvet i værternes forsvar ved baglinjen.
3-3 var et rimeligt resultat. Men der skal trænes forsvarsspil i begge klubber.
AB Gladsaxes indsats mindede lidt for meget om 6-4 kampen i den sidste kamp i 2. division.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top