Spirituelle søstre
Spirituelle-søstre-2.jpg
Emilie Jahnnie Sigård (tv.) synger ved kunstmaler Susanne Anker Bidstrups arrangement ”Mit hjem er mit galleri”. Foto: Jan Løfberg.
Susanne Anker Bidstrup og Emilie Jahnnie Sigård har mange fælles berøringsflader

De mødtes tilfældigt. Men måske er der en dybere mening med det.
På Facebook opdagede psykolog Emilie Jahnnie Sigård ”Mit hjem er mit galleri”, som kunstmaler Susanne Anker Bidstrup arrangerer i sin villa på Stavnsbjerg Allé 22.
– Jeg måtte i kontakt med Susanne for at fortælle hende, at hun bor i mit gamle barndomshjem, siger Emilie Jahnnie Sigård.
Susanne åbnede sin hjem Emilie, der gik rundt i rummene og blandt andet mindedes, at hun sad og hørte Rugsted & Kreutzfeldt med sin søster: – Mine forældre blev skilt, så det endte brat. Men ved at gå rundt her er ringen igen sluttet for mig, siger Emilie.

Nært venskab
Det er blevet til et nært venskab mellem dem, og derfor føles det helt naturligt, at Emilie kommer og synger sine sange i Susannes dejlige have og akkompagneres af sin mand Erik Sigård (keyboard og kontrabas), når Susanne for fjerde gang afholder ”Mit hjem er mit galleri” i fire dage fra 13.-16. august. Ægteparret Sigård optræder søndag kl. 14.
Ud over hjemmet har de to kvinder meget til fælles. Det kreative: Susanne maler, Emilie synger og skriver. Det spirituelle: Susanne er clairvoyant, Emilie er healer og spirituel vejleder. De vægter begge åbenhed og ærlighed, og deres værdisæt og menneskesyn er også ens.
År for år er der kommet flere og flere mennesker til i villaen i Mørkhøj, når Susanne har budt inden for. Også i år vil hendes malerier hænge over alt i hjemmet. Senest har Susanne Anker Bidstrup udstillet på sin fødeø Bornholm, hvor der var en kolossal interesse for hendes malerier. ”Mine billeder skal føles godt”, siger Susanne.
I haven bliver der slået et telt op, og gæsterne kan selv brygge the og kaffe. Alle er velkomne, og der er fri entré.

Fakta
Udstillingen ”Mit hjem er mit galleri” på Stavnsbjerg Allé 22 har åbent lørdag 13. august kl. 10-21
(i anledning af Mørkhøj Byfest), søndag 14., mandag 15. og tirsdag 16. august fra kl. 10-17.
Emilie Jahnnie Sigård har skrevet bogen ”Det sensitive hjerte – når alle døre står åbne”.
Læs mere på www.bidstrup.cc/galleri og www.energi-psyk.dk

1 kommentar om “Spirituelle søstre”

  1. Mange tak til Jan og Gladsaxe Bladet for en fin informativ artikel.

    Det er da HELT enormt så mange personer, der allerede nu har anbefalet artiklen på Facebook! Hjertelig tak for det til alle jer <3

    I kan finde både Emilie Jahnnie Sigård og jeg, Susanne Anker Bidstrup på facebook.

    På gensyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top