Stå fast i modgang
Værebro-Fodbold-01-32-16.jpg
Foto: Nichlas Rohde, Jannich Storch og Robel Hagos kiggede forbi og fortalte om deres karriere og svarede beredvilligt på de mange gode spørgsmål. Fodboldskolen styres af syv engagerede klubtrænere.
Spillere fra AB Gladsaxe besøgte fodboldskole i VB1968

Kun få kan komme ind i det forjættede land og spille på de bedste fodboldhold i landet. Så der kommer mange skuffelser undervejs. Men det kan betale sig at holde ud og kæmpe mod trængslerne og slås for sin chance.
Det kunne de tre AB Gladsaxespillere Nichlas Rohde, Jannich Storch og Robel Hagos fortælle, da de i tirsdags besøgte VB1968s fodbold-
skole.
Både Nichlas Rohde og Jannich Storch har prøvet at spille i Superligaen for FC Nordsjælland, men de kunne ikke bide sig fast på holdet, så de måtte i første omgang et trin ned for at spille for AB Gladsaxe, der endda lige måtte på en sviptur i 2. division, men som nu er tilbage i den næstbedste række. Foreløbig med en ambition om at etablere sig på det niveau.
Nichlas begyndte sin karriere i Jyllinge, Jannich kommer fra Helsinge og Robel sparkede første gang til en fodbold i Gladsaxe-Hero. Så man kan godt komme frem i fodboldverdenen selv om man er begyndt i en lille klub.
Mens Nichlas og Jannich har spillet siden de var 3-4 år, så har Robel været ude og inde af fodbold indtil han for et par sæsoner siden begyndte at tage det alvorligt på ABs U19-hold.
De mange drenge på fodboldskolen spurgte klogt og interesseret og afslørede, at de havde helt styr på mange ting.
Fodboldskolen i Værebro udmærker sig ved at være meget billig. Drengene skal af med 200 kr. og så får de masser af undervisning, flot udstyr og mad og drikke de fem dage fodboldskolen varer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top