- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Superligaspiller tørner ud for VB1968

Selv om Værebroklubben VB68 rykkede ud af sjællandsserien efter at være fratrukket 17 point på grund af en skrivebordsfejl, så kan man alligevel møde frem til den nye sæson med et væsentligt forstærket mandskab.
Den tidligere Superligaspiller Ayub Sørensen med en fortid i Sønderjyske har meldt sig under fanerne.
Tiden i Sønderjylland blev lidt af et mareridt for Ayub Sørensen, der løb ind i en slem hofteskade. Nu vil han give karrieren en ny chance i Værebro.
-Så nu har vi to fantastiske venstrekantspillere i Brian Nielsen og Ayub Sørensen. Ayub vil foreløbig spiller for os her i efteråret for at finde ud af, om helbredet er til mere, siger klubformand Jørgen Franck.
-Ali Hassan havde meddelt, at han ville stoppe, men nu vil han alligevel være med. Fra Gladsaxe-Hero har vi fået tilgang af Frederik Vendelbo, der tidligere har spillet for os. Desuden har vi så også fået Rami Kaiser ind i truppen.
-Vi er mere end omhyggelige med at sikre os, at vi har spillernes licenser, så vi ikke oplever samme situation som i forrige sæson, og lige i øjeblikket bøvler vi med den slags med en af spillerne, siger Jørgen Franck.
VB indleder træningen i morgen aften
-Grunden til den lidt sene opstart er, at vi er oversidder i første runde. Så vi har en uges mere forberedelsestid. Vores klare målsætning er, at vi skal være sjællandseriehold efter næste sommer igen.