annonce
Vej fra Tingbjerg til Mørkhøj Parkalle: Det sker ikke!
I løbet af sommeren har der været et par bekymrede indlæg om Københavns planer for en vej fra Tingbjerg gennem de rekreative områder mellem Rosenlund/ Allehusene og Enghavegårdskolen/ det tidligere Blågård Seminarium.

Borgmester Karin Søjbjerg Holst har dog også været på banen og udtrykt sin store skepsis mod dette projekt. Jeg vil gå skridtet videre og sige: Det sker ikke!
Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig at Gladsaxe Byråd går med til en vej gennem boligområder med mange gamle og børn og så en skole og de mulige institutioner vi kan få i området ved et evt. køb af det gamle Blågård Seminarium. Dette fra et område som Tingbjerg der faktisk har haft en del alvorlige trafikulykker grundet en ikke al for høj trafikkultur blandt både kørende og gående.
Omvendt kan jeg godt forstå Københavns ønske om at åbne Tingbjerg op til omverdenen. Her vil jeg pege på Enhedslistens forslag til linjeføring af en evt. letbane fra Nørrebro til Gladsaxe Trafikplads: Ad Åkandevej, fortsættelse ad Terrasserne, ud til Hillerødmotorvejens ”Københavnerside” via bus 2A´s endestation, op forbi Gyngemose Parks butikscenter og til højre ad Gladsaxe Møllevej.

Flemming Holst
Medlem af byrådet
Medlem af
Trafik- og Teknikudvalget
For Enhedslisten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top