Vil selv arbejde for ekstra bane
baner.jpg
Næstformand Christoffer Granum viser de to løbebaner, der fører ned til en stor sandkasse og kan bruges til løb. Men det hele er groet til. Foto: Christian Ove Carlsson.
FC Søborg håber på endnu mere kommunal velvilje

Fodboldbaner på skoler har det med at være sløje. Knoldede og uden græs. Spørg bare hos IF Bytoften på Gladsaxe Skole.
Så det er helt mærkeligt at se på banearealet på Vadgård Skole. Tykt, saftigt græs og ingen bare pletter – på nær et enkelt sted. Det gøres ikke meget bedre.
-Vi undrer os lidt over at det ene hjørneflag er placeret midt i en helt græsløs plet på 1 kvadratmeter, men det kan vel fikses, siger næstformand i FC Søborg, Christoffer Granum, der fortæller at banen for få uger siden så helt anderledes ringe ud. Det kan altså lade sig gøre at skabe gode forhold, hvis man vil.Lige nu vælter det ind med medlemmer, så det har ført til trængselsproblemer. Der er over 50 aktive, og ambitionen er at få flere ind. Gerne helt små børn.
-Desværre kan 11 mandsbanen ikke flyttes, fordi der ligger to løbebaner lige bag det ene mål. Så vidt vi kan se, bliver de baner aldrig brugt, så vi håber, at de kan planeres, så vi dels kan flytte den store bane, dels kan skabe plads til en 8 mandsbane, siger Christoffer.
-Får vi tilladelse fra kommunen, vil vi gerne selv udføre arbejdet, for så stor en opgave er det altså heller ikke.
På længere sigt håber man på, at hegnet bag målet ud mod Kong Hans Alle kan forhøjes, så man ikke skal over mod Vadgårdsvej for at hente bolde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top