annonce
Bind blomster, bind blomster
MENY-Bagsværd-blomster-01-35-16.jpg
Nu kan du også få bundet en buket hos MENY Bagsværd. Her viser blomsterbinderen Lineé, hvordan en buket solsikker kan arte sig. Foto: Kaj Bonne.
Blandt de nye tiltag hos MENY Bagsværd er blomsterbinding, ny pakkeindlevering og Lagkagehuset

Du har hele tiden kunnet købe en buket i MENY Bagsværd blomsterafdeling, men det er ved at være otte år siden, at du har kunnet får bundet blomster.
Men i forbindelse med den store ombygningsåbning har supermarkedet i Bagsværd Centret igen sørget for, at blomsterbinderne er på arbejde hver fredag og lørdag.
Indleveringsstedet for Post Norden er blevet flyttet, men her er det stadig muligt at sende breve og pakker samt hente pakker. MENY Bagsværd har også taget en anden logistikvirksomheds ydelser under sine vinger. Som en følge af at onlinesalget er eksploderet, kan man nu også hente sine pakker fra distributøren GLS.
Endvidere har Lagkagehuset lejet sig ind i supermarkedet – ligesom det er tilfældet hos MENY Søborg på Søborg Hovedgade. Et andet større forretningsområde som MENY Bagsværd har taget til sig er ”Mad ud af huset”. Hver dag producerer man 15 forskellige færdigretter, ligesom man kreerer smørrebrød, osteanretninger og adskillige menuer inden for mange forskellige prisniveauer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top