Chefen blev 50 år
I anledning af at Kvickly Buddinges Varehuschef Kenneth Mattsson blev 50 år holdt butikken en fødselsdagsfest for personalet, andre varehuschefer samt Butiksbestyrelsen. Det var en overraskelse for Kenneth, som ikke vidste, at der kom nogen, som ville holde hans fødselsdag. Han blev glædeligt overrasket og syntes, at det var en god ide med at lave […]

mattsson
I anledning af at Kvickly Buddinges Varehuschef Kenneth Mattsson blev 50 år holdt butikken en fødselsdagsfest for personalet, andre varehuschefer samt Butiksbestyrelsen. Det var en overraskelse for Kenneth, som ikke vidste, at der kom nogen, som ville holde hans fødselsdag. Han blev glædeligt overrasket og syntes, at det var en god ide med at lave en surprise for ham, fortæller Simon Dyngbo, der er formand for Brugerbestyrelsen.
Foto: Privat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top