Det gik da helt galt
-

Bilist havde kikset møde med motorcykelbetjent

De skulle nok være blevet hjemme i sengen. Have gemt sig langt nede under dynen.
Men to mænd valgte altså at køre en tur i en bil i forrige uge på Gladsaxevej. Og det gik helt galt – uden at de dog forårsagede personskade.
En motorcykelbetjent undrede sig lidt over at bagklappen på deres lille japanske bil stod åben. Han kørte nærmere og konstaterede, at de to mænd inde i bilen ikke havde sele på.
Så blev bilen stoppet.
Føreren steg ud og meddelte, at han ikke havde kørekort. Det havde hans passager heller ikke.
Føreren fortalte også, at han havde fået en del at drikke. Det havde betjenten nu allerede luret, for der var en hørm af alkohol.
Mens betjenten stod med de to mænd, kom en varebil drønende. To mænd med meget store overarme steg ud, og betjenten begyndte at lure lidt over situationen med de fire mænd.
De to mænd med de store overarme fortalte, at de to andre mænd lige havde stjålet et komfur fra deres vogn, mens de selv var oppe hos en kunde for at aflevere nogle andre hårde hvidevarer.
Der blev hevet papirer frem – og ganske rigtigt. Bag i den lille japanske bil var der et komfur -derfor den åbne bagklap.
Komfuret blev afleveret, og de to mænd med de store overarme forsvandt.
Da betjenten kom tilbage på politistationen, opdagede han, at en af mændene med de store overarme var efterlyst for seks andre forhold – alle i den mere harmløse afdeling.
At den lille japanske bil var stjålet kommer vel næppe som den store overraskelse.

1 kommentar om “Det gik da helt galt”

  1. Torbjørn Tvermosegaard siger:

    Forstår ikke helt, det var vel en af dem der var bragt til standsning der var efterlyst, eller var der også er problem med “en af mændene med de store overarme”?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top