En hyggestund i vinbaren
MENY-Bar-36-16.jpg
Købmand Steen Johansson åbnede en lille, hyggelig smagsprøve fra Sydafrika, og den kunne kunderne godt lide. Vinbaren er et af de nye tiltag i MENY. Foto: Kaj Bonne
MENY Bagsværd har indrettet en vinbar i bunden af supermarkedet

– Generelt er danskerne til kraftige og sødmefyldte vine, så derfor er de italienske vine stadig klart de mest foretrukne herhjemme, siger købmand Steen Johansson fra MENY Bagsværd.
I forbindelse med supermarkedets ombygning har man sat en vinbar op. Dagligt vil der blive demonstreret vine for de handlende, som kan se frem til en lille oplevelse under indkøbsturen.
– Vi vil gøre meget ud af at vejlede og rådgive folk til for eksempel større fester, bryllupper og jubilæer, så man kan få mad og vin til at passe sammen. Kunderne kan få et større parti flasker med, og skulle der så være nogle i overskud, så tager vi dem naturligvis retur, siger Steen Johansson.
I vinbaren vil der med jævne mellemrum blive arrangeret happenings med spiritus: – Særligt rhum og gin er blevet noget, som folk har taget til sig, siger købmanden.
Arealet i vinafdelingen er blevet udvidet, ligesom hylderne for specialøl er blevet fordoblet: – Lige nu er trenden, at folk hellere vil købe fire specialøl til 100 kroner i stedet for en kasse pilsnere til samme pris, vurderer Steen Johansson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top