Heidi forfulgte drømmen
Galleri-Rattenborg-36-16.jpg
Heidi Rattenborg har sine egne malerier hængende i Galleri Rattenborg på Søborg Hovedgade 151, hvor du også kan se på brugstkunst af andre kunstnere. Foto: Kaj Bonne.
På Søborg Hovedgade har Heidi Rattenborg åbnet eget galleri

Heidi Rattenborg er mor til tre piger mellem otte og 22 år, tre dage om ugen arbejder hun på kontor, og tre andre dage helliger hun sig sit eget kunstunivers.
Sidste år nogle få dage før jul åbnede hun Galleri Rattenborg på Søborg Hovedgade 151. En drøm som blev sparket i gang, da hun mistede sin far. Det satte gang i tankerne om at gøre noget ved det, som hun som ganske ung havde tænkt på, nemlig at åbne egen butik med brugskunst. Da hun i mellemtiden var begyndt at male, var det nærliggende at forene brugskunsten med egne malerier i et galleri.
– Min chef på kontoret er meget fleksibel, så da jeg havde regnet på det hele og fundet ud af, at jeg turde at kaste mig ud i det, ja, så er det siden gået slag i slag, men man skal starte stille og roligt, for det løber ikke rundt fra første dag, siger Heidi Rattenborg.
Hver anden måned arrangerer Heidi Rattenborg malerikurser i sit hyggelige galleri, men ellers forsøger hun at male så meget som muligt.
– Lige nu har jeg valgt 15 billeder ud til Codanhus, hvor jeg udstiller i en måneds tid. I april skal jeg med på min første kunstmesse Art Nordic, ellers har jeg især været med på messer for velvære og sundhed, siger Heidi Rattenborg.
– Jeg maler abstrakt. Jeg kan godt lide kontraster og gør meget ud af farvesammensætningen. Jeg har fået god respons på mine malerier, og jeg har da også fået nogle bestillingsopgaver på store malerier – det største målte 3,5 meter gange 90 centimeter, fortæller Heidi Rattenborg, som du kan besøge i Galleri Rattenborg, Søborg Hovedgade 151, torsdag (kl. 10-16), fredag (kl. 10-17) og lørdag (kl. 10-13)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top