- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Mærk pulsen

I 5 år har skønne kvinder, mange + 60 år enkelte på 84 år mødtes, hver onsdag kl. 10.00, i Gyngemosehallen til DanZ-Cafe

DanZ-Cafeen er ejet af Evah Izabella Beierholm, der driver den som en del af Academy for Vibrations og DanZ-Cafeen er for alle, der ønsker at få motion og bevægelse.
-Men det er også vigtigt med det sociale, fastslår Evah, der lejer sig ind i Gyngemosehallen bag den gamle TV-by.
Mens kvinderne bevæger sig til musikken og kroppen strækkes, afspændes og pulsen stiger, så bliver der snakket og grinet en masse.
-Omsorg for hinanden er en vigtig del af DanZ-cafeen, fortæller Evah, der også tilbyder klippekort, så man ikke er bundet af et medlemskab og kan deltage, når det passer ind.
Lili, Grete og Annette, er alle 3 enige om DanZ-Cafeen har hjulpet på diverse smerter. Lili mærker det med det samme, hvis hun holder pause. Lone og AnneLise oplever sammenholdet.
-Det er fantastisk så meget vi har at dele med hinanden. Vi opdager, når der er en, der er væk i længere tid. Derfor giver vi ofte hinanden besked, fortæller de.

Alle er velkomne
Er det noget for dig, og kunne du tænke dig at få pulsen op med DanZ, så er det hver onsdag kl. 10.
-Alle er velkomne uanset alder – også mænd, fortæller Evah og fastslår, at man også kan købe en enkelt deltagelse. Et ti turs-kort koster 400,-.
Har du spørgsmål om danZ-cafeen, må du gerne ringe til Evah 40330298.
DB