Med fodbolden i centrum
rasmus.jpeg.jpg
Rasmus Hansen har haft de gode betingelser helt tæt på, fordi han har spillet på højeste niveau, og det kunne han fortælle eleverne om. Foto: Privat.
-

5. klasser på Bagsværd Skole fik besøg af spiller fra AB Gladsaxe

Tænk at kunne gøre sin hobby til sin levevej.
Det har Rasmus Hansen fra AB Gladsaxes hold i 1. division haft mulighed for i en periode. Og det fortalte han bl.a. om, da han forrige tirsdag var på besøg på Bagsværd Skole.
En del af samarbejdsaftalen mellem Gladsaxe Kommune og Akademisk Boldklub Gladsaxe er, at der skal arrangeres nogle aktiviteter for kommunens borgere.
Det er for borgere i alle aldre, og det spænder vidt.
Målet er ikke at markedsføre AB, men derimod at sætte fokus på fodbolden, og det at være aktiv generelt i fokus – uanset om det er på hygge- eller eliteplan. En del af samarbejdet giver Gladsaxe Kommunes folkeskoler en mulighed for at få besøg af en professionel fodboldspiller. Her vil der typisk blive holdt foredrag om det at være fodboldspiller med alle de valg og ikke mindst fravalg det indebærer. Herefter afholdes der en idrætstime med sjove boldlege. Lige præcis det fik Bagsværd Skoles 5. klasser tirsdag, da de fik besøg af Rasmus Hansen fra AB, som tidligere har spillet Superliga for både SønderjyskE og Randers FC. Børnene fik en rigtig god dag og en minderig oplevelse, og opfordringen om at udnytte de muligheder samarbejdet giver, er hermed givet videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top