annonce
Så pænt blev der
Park-Vadgaard-01-39-16.jpg
Junglen i Vadgård er nu afløst af et ryddet område, så man kan se, hvad området skal bruges til på længere sigt. Foto: Kaj Bonne.
-

Driftsafdelingen kom forbi på Kong Hans Alle

I mange måneder fik området ved Kong Hans Alle over for Vadgård Skole lov til at gro til med ukrudt. Kønt var det ikke, og naboerne kontaktede Gladsaxe Bladet, der rettede henvendelse til kommunen for at høre, hvad der egentlig skete. Eller rettere ikke skete.

Og så skete der noget
Forrige mandag morgen, mens avisen var på vej i trykken, kom der et par folk fra kommunens driftsafdeling forbi med dertil egnede maskiner, og så blev der gået til stålet. Så nu ser der nogenlunde ud. Dog ikke på de
højeste skrænter, for det
kunne materiellet ikke klare.

Fremragende projekt – skidt udført

Naboer til regnvandsbassin på Kong Hans Alle er trætte af indblik i haverne

Ideen er simpelt hen bare fremragende. Der bliver gjort noget ved et klimaproblem, og der kommer et rekreativt område til glæde for institutioner, Vadgård Skole og beboerne i området.
Dan Astrup fra Kong Hans Alle 39 har næsten kun lutter lovord om miljøprojektet ved siden af hans hus.
-Desværre er jeg mildt sagt ikke tilfreds med udformningen, hvor der efter min mening er lavet en grov fejl, så man kan stå oppe på en to meter høj vold og glo direkte ind i vores have, så vi godt kan glemme alt om privatliv, siger Dan Astrup.
-Under etableringen af området har vi oplevet, at der er kastet sten mod den grill, som vi har stående, og når området en gang bliver taget i brug, er der risiko for at vi bliver overbegloet, siger Dan Astrup.
-Jeg ringede til kommunen, da jeg opdagede den høje vold. Jeg fik svaret, at ellers ville vandet jo løbe ud. Men andre steder er volden kun en halv meter høj, så det argument duede ikke.
-Jeg fik et kort med koter (højder i terrænet) og ringede til kommunen for at bede om en forklaring. Jeg blev henvist til et rådgivende ingeniørfirma, der sendte mig videre til et andet ingeniørfirma, der mente, at jeg skulle tale med kommunen, og så var jeg lige vidt, siger Dan Astrup
-Jeg har haft også haft mine problemer med et rækværk, som det er gået ud over, men her har jeg desværre ikke sørget for at få noget på skrift fra kommunen, slår han fast.

Spejlvend projektet
-Efter min mening burde man have spejlvendt projektet, så volden var kommet til at ligge nede ved institutionerne, hvor man ikke generer nogen. For som sagt, så er jeg meget positivt indstillet over for hele sagen, siger Dan Astrup.
-Jeg har fået at vide, at der vil blive tale om en beplantning på volden, men det vil jeg meget gerne have på skrift, og der er jo ingen garanti for, at nogen ikke går derop alligevel, siger han.
Den aktuelle sag er rejst af Vadgårdparkens Beboerforening, hvor man længe har kunnet kigget på ukrudtet, der altså nu er fjernet.
– Jeg undrer mig over, at der ikke er udpeget en repræsentant for bolig- og grundejerforeningerne til paragraf 17-udvalget endnu og at kommunen endnu ikke har lagt finansierede planer for udnyttelse af området næsten halvandet år efter de gravede det op, siger formanden Michael Leslie Pryner.
Der er 254 lejemål i Vadgårdsparken.
park-vadgaard-05-38-16
Der røg privatlivets fred. Oppe fra volden kan man stå og kigge ind i haven på Kong Hans Alle 39, og så er det slut med at drikke eftermiddagskaffen i ro og mag.
Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top