Sophie Walløe Sophie Walløe
sophie_walloee_pl_2016_4.jpg
Sophie Walløe har gjort det fint i Rio de Janeiro, og om fire år kan hun måske kvalificere sig til OL i Tokyo. Foto: Lars Møller.
-

Utilfreds med sin indsats i bronzekampen

Den 16-årige Søborgpige Sophie Walløe sluttede på fjerdepladsen ved de paraolympiske lege i Rio de Janiero i Brasilien.
Hun tabte med 0-3 2-11, 11-13, 8-11) i sæt i bronzekampen mod brasilianske Bruna Alexandre Costa, Brasilien.
”Jeg er megaskuffet lige nu. Ikke over min turnering, som har været fantastisk, men over denne her slutning. Det var ikke min bedste kamp, og jeg ved, at jeg kan gøre det bedre”, siger Sophie Walløe, og fortsætter: ”Når jeg lige har sundet mig over denne her, skal jeg nok kunne glæde mig. Jeg har spillet mit livs bedste bordtennis, og jeg kan kun blive bedre”, siger hun til bordtennisunionens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top