Spis restaurationsmad derhjemme
Aftensmad-38-16.jpg
Lasse og Lene Styner Rostock er klar til i elbilen at levere maden, der kan bestilles frem til klokken 12. De brugte flamingokasser leveres tilbage til Chaaya på et senere tidspunkt. Foto: Kaj Bonne
-

Nyt firma vil levere gourmetmad til overkommelige priser

Kunden kan være den enlige mand, der ikke lige er den store ørn i et køkken. Det kan være børnefamilien, der et par gange om ugen dropper den fælles aftensmad, fordi nogen går til sport. Det kan være folk, der skal have gæster og ikke lige kan nå at tilberede kvalitetsmåltid. Det kan være karrieremennesket, der godt vil have god mad, men ikke lige har tiden til at lave den selv.
Ægteparret Lene og Lasse Styner Rostock på Aldershvilvej havde længe gået og bakset med en ide om at få gang i et firma, hvor den madmæssige kvalitet var røget langt forbi pizzaer og junkfood. Og så skred de til handling og skabte sammen med deres ven Kasper firmaet Chaaya, der skulle levere hverdagsmad på gourmetplan. Maden er lavet samme dag og leveres i flamingokasser eller i poser, så den bare lige skal varmes op.
-Vi får lavet maden ude i byen, og vi testede adskillige kokke for at finde en, der kunne leve op til den standard, som vi gerne vil holde. Så nu arbejder vi sammen med Madsens Catering i Lynge. Og de bruger kun helt friske råvarer, og de laver maden fra bunden hver dag. Vores egen ambition er, at der helst skal være fisk en gang om ugen på menuen, men det skal jo også hænge sammen økonomisk, siger Lene Styner Rostock.
-Portionerne er så man bliver mæt, slår hun fast.
-Man kan finde menuen på vores hjemmeside www.chayaa.dk og så vælge retten, om der skal være salat til. Og der er mulighed for at købe desserter, hvis man er i det humør. Chaaya har efter små to måneder vist en pæn opadgående kurve. Og den må naturligvis godt fortsætte.
-Men vi skal ikke være megastore med tusindvis af kunder. Vi vil have hånd i hanke med det hele. Og vi vil hellere af og til melde udsolgt i stedet for at skulle smide mad ud, siger Lasse Styner Rostock. Maden leveres i en leaset elbil, der kan klare at køre rundt i det område, hvor maden leveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top