AL-dansere på podiet ved VM
morten-glad.jpg
Så glade var Cathrine Agerskov og Morten Filskov for deres bronzemedalje. Foto: Privat.
-

Duo sikrede sig bronze i hip hop i Østrig

Cathrine Agerskov på 18 år og Morten Filskov 20 år fra AL DANS fik bronze ud af 92 voksen duo par fra hele verden ved VM i hip hop i Østrig
Det var så spændende i løbet af de 5 runder – hvor der efter hver runde skæres ca. halvdelen fra. Men Cathrine og Morten gik hele vejen til finalen og kom på podiet i den virkelig svære voksenrække.
Det er kun få gange, at Danmark har kunnet gøre sig gældende i den kategori. Men der er også blevet trænet hårdt fra de unge menneskers side. Morten har danset siden han var 8 år hos AL DANS, først kun jitterbug, men efter han blev udtaget til at medvirke i Bølle Bob-filmen i 2009, fik han også smag for hip hoppen. Nu træner han selv på højt plan – han var også med på Street holdet som vandt guld på Sardinien i sidste måned. Og han underviser også nogle børne hold hos AL DANS, hvor han selvfølgelig er et STORT forbillede for børnene. Cathrine har danset siden hun var helt lille, dog kun de sidste 6 år hos AL DANS. Hun bor nu i Store Heddinge, så hun kører langt for at komme til træning i Søborg. Cathrine har trods sin unge alder taget Hotstepper International Dance Education i 2014/15, samt De Danske Danseskolers disco og dommer uddannelse i 2015/2016. Hun underviser på forskellige danseskoler.
I alt var 171 dansere og forældre fra AL DANS i Østrig på efterårsferie. AL DANS fik seks finalepladser: Børne formation med 24 dansere 4. plads, Børne smallgroup 4. plads, Børn duo Isabella Vilhelmsen og Isolde Kofoed 5. plads, Junior formation ”Moonrise Kingdom” med 24 dansere en 6. plads og søndag sluttede med endnu en finale i Electric Boogie junior duo Amalie Thorup og Majse Gleerup, som blev nr. 6.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top