Bland din egen damp
Vapers-El-cigaretter-02-42-16.jpg
Michael Klingenberg har mange aromaer på hylderne på Søborg Hovedgade: - Det er blevet populært at selvblande. Hvis man er til vandmelon, så kan man bestemme, hvor meget smag af vandmelon, man vil have. Foto: Kaj Bonne.
-

E-cigaretter er et alternativ til rygetobakken på fremmarch

Egentlig var Michael Klingenberg på udkik efter en butik på Østerbro, men i sidste ende valgte han at indrette sin anden e-cigaretforretning på Søborg Butikstorv, Søborg Hovedgade 126 A.
– Åh, det var så besværligt på Østerbro. Jeg ved ikke, hvad de troede, det skulle lugte af. Men lugten er vel nærmest en mellemting af slik og blomster, siger ejeren af Vapers, Michael Klingenberg.
Det var en personlig tragedie, som satte yderligere skub i hans tanker om at åbne en ny butik: – Min kone gennem 16 år, Bettina, døde for fire måneder siden. Så i stedet for at sidde og kigge ind i en væg, så gik vi i gang med denne butik, siger Michael Klingenberg, der også har sin datter og søn ansat i virksomhederne.
Michael Klingenberg har allerede en forretning i Brønshøj: – Søborg ligger fint i forhold til Hellerup og Gentofte, hvor der ikke er noget udbud af e-cigaretter. Og det er da min plan at følge op med i hvert fald yderligere et par butikker, siger Michael Klingenberg, der ikke har noget imod konkurrencen på området her i Søborg: – Jeg tror, det er en fordel for begge parter. Hvis folk synes, at jeg er en tosse, så har de et alternativ i nærheden!
Vapers har et stort vareudbud, og Klingenberg er stolt af sit store udbud af aromaer i den fysiske butik. I den måneds tid, som Vapers har haft åbent, er kunderne troppet op for at finde netop den rette aroma og base, for noget af hemmeligheden er, at man selv kan blande væskerne, som der dampes på.
– Starten har efter min mening været udmærket. Men jeg har tålmodighed, for markedet for e-cigaretter bliver ikke mindre, siger Klingenberg, som også er aktiv med Vapers’ produkter på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top