De sluttede på toppen
PRÆME-2016-CHAMP.jpg
Nanna og Martin Gøtsche med den store, flotte pokal. Foto: Steen Gøtsche
-

Søskendeparret Nanna og Martin Gøtsche sikrede sig titel i Brno

Efter Nanna og Martin Gøtsches første hele sæson i den største klasse for specielbyggede biler i 24-timers serien 24H SERIES, endte Martin Gøtsche, Nanna Gøtsche og Klaus Werner (D) på podiets fineste plads, førstepladsen for årets samlede resultat i SPX-klassen, og de kan hermed kalde sig Drivers Champions 2016.
Ud over dette flotte sæsonresultat, kan Nanna også høste 2. pladsen i LADIES CUP lige efter schweiziske Chantal Kroll fra Hofor Racing. Nanna nåede med det sidste resultat fra Brno lige at presse sig forbi Liesette Braams fra Holland.
Samtidigt vandt team ARTTHEA SPORT 1. pladsen for SPX-klassen med deres Porsche 991 GT America.
Martin og Nanna deltog i det sidste løb i serien i SP2 klassen sammen med tyske LMS Engineering i deres AUDI TTRS2. Løbet blev kørt i Tjekkiet, på Brno Autodroma, hvor Martin og Nanna endnu engang konkurrerede mod et større antal kørere og teams fra hele verden.
Det sidste løb skulle altså køres i en ny type racer end de ellers havde kørt den øvrige del af sæsonen i, men det viste sig at være en spændende og potentiel vinderbil i SP2 klassen. Dette viste sig allerede i tidstagningen, hvor teamet klassificerede sig som P3 i klassen og P7 i den samlede gruppe af alle racere.
Starten af løbet gik fint, og kørerne; Martin Gøtsche, Nanna Gøtsche, Peter Terting (D), Stefan Wieninger (D) og Constantin Kletzer (A) kørte alle nogle rigtig gode og stabile stints. Det viste sig dog hurtigt, at teamet skulle kæmpe med bremser, som blev slidt for hurtigt, og det betød desværre en del tid i garagen til at skifte bremse-skiver, -klodser og –kalibre. Samtidigt viste der sig også at være udfordringer i forbindelse med styretøjet, som i sidste ende gjorde, at bilen blev skånet de sidste 3 timer af 24 timers løbet.
Så LMS Engineering endte på en 5. plads i SP2 klassen efter flot arbejde af teamledelsen, mekanikere, hjælpere og kørere. Martin og Nanna var til dette sidste løb i 2016, støttet af Audi Danmark.
Næste sæson står for døren, og Martin og Nanna har fået mange gode og spændende tilbud ind, lige fra VLN-serien, 24H Serien samt løbsserier i USA i forskellige typer og størrelser af racere. Samtidigt har de også fået tilbud på LMP3 løbsserier i Europa. Dette kræver dog en masse støtte, som resten af 2016 skal bruges på at finde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top