Der skal mindst 50.000 kr. i kassen
lyserød.jpg
Deltagerne fra IF Bytoften er selvfølgelig også i år iklædt lyserøde trøjer for tydeligt at markere deres kamp mod brystkræften. Foto: Privat.
-

Fodboldfestival på Bagsværd Stadion bakker op om Lyserød Lørdag i Gladsaxe

Det begyndte beskedent på Gladsaxe Stadion med IF Bytoften som arrangør. Det blev flyttet til klubbens anlæg ved Gladsaxe Skole, og blev større. Og nu rykker det til Bagsværd Stadion og IF Bytoften er gået sammen med Bagsværd Boldklub og den lokale afdeling af kræftens Bekæmpelse.
Lyserød Lørdag bliver en sand fodboldfest på lørdag – og det hele sluttes af med en fest i klubhuset om aftenen.
-Der er 30 hold tilmeldt med i alt 250 spillere. Kvinderne/pigerne lægger 21.000 kr. for at få lov til at spille med. Så det er den første check til Kræftens Bekæmpelse til kampen mod brystkræft. Men vi regner med at få mange flere penge samlet ind, siger Thomas Dreyer, der er formand for IF Bytoften.
-Vi har fået mange fine gaver, der bruges som præmier i et lotteri. Bliver alle lodder solgt, så er der andre 20.000 kr. på vej. Dertil kommer overskud fra salg af diverse spise- og drikkevarer. Og CC Sportswear kommer og sælger trøjer. Det plejer at give 10.000 kr.
De første kampe går i gang klokken 10.30. Børn og mænd møder selvfølgelig også op og støtter arrangementet, og børnene kan lege på livet løs.
-Derudover træffes frivillige, der er klar med svar på, hvorfor det er vigtigt at støtte op omkring denne sag. Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt kvinder i Danmark. 1 ud af 9 kvinder rammes af sygdommen og er baggrunden for, at vi sætter fokus på brystkræft . 8 oktober i Gladsaxe. Dette års motto lyder; ”lad os kæmpe sammen”, siger formand for lokalforeningen Peter Skou, som opfordrer alle til at komme hen på Bagsværd stadion og være med til at støtte en god sag og gøre Danmark lyserød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top