annonce
Eventyrstjerner fra Gladsaxe
eventyrteatret.jpg
Kevan, Christian, Julia og Madeleine er alle fra Gladsaxe. Det samme er Sophia Bircow, der spiller hovedrollen som en egyptisk prinsesse. Foto: Eventyrteatret
-

Eventyrteatret i Søborg fejrer 25 års jubilæum med endnu en forestilling
I hele efterårsferien og indtil den 23. oktober kan man nyde Eventyrteatrets seneste forestilling ”Nilens Stjerne” i Glassalen i Tivoli.
I dette års forestilling er der rigtig mange lokale unge og håbefulde skuespillere, som står på scenen i familiemusicalen. Nilens Stjerne, der er Eventyrteatrets 25 års jubilæumsforestilling, hvor alle sejl sættes til for at skabe en storslået eventyrmusical for hele familien. Åndeløs spænding og lattervækkende komik, krydret med egyptisk livsvisdom, er hovedingredienserne i dette brag af en familieforestilling, hvor de prisbelønnede unge talenter for 25. år i træk vil give børn og voksne en fælles og uforglemmelig teateroplevelse.
I dette års forestilling er det Sophia Bircow, datter af skuespiller Anders Bircow, der spiller sin første hovedrolle. Hun spiller rollen som Prinsesse Tahira. Også Kevan Soliman, Christian Birkvang, Julia Bircow, Madeleine Williams og Emil Grundsten spiller med i den 1 time og 40 minutters lange forestilling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top