- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Hjemmekontor giver lavere priser

Min Bolighandel kører med anderledes koncept

Når der ikke skal betales husleje til en strøgbutik, så falder omkostningerne. Og så behøver kunderne i butikken ikke at betale så meget.
Det er konceptet i ejendomsmæglerkæde Min Bolighandel, der er kommet til Gladsaxe, hvor Anne-Mette Skak Hansen sidder som områdeansvarlig med Søborg, Bagsværd og Kongens Lyngby som arbejdsområde.
Anne-Mette er uddannet akademiøkonom i ejendomshandel og har arbejdet med salg og vurdering gennem mange år. Anne-Mette har boet hele sit voksenliv i Gladsaxe og ved at området har masser af byde på – uanset om man er ung, ældre, single eller familie.
Anne-Mette udtaler:
-Salg foregår jo via diverse medier, hvor kunderne finder interessante emner, og så kan vi mødes for at se på ejendommen, siger Anne-Mette Skak Hansen, der er yderst tilfreds med den omsætning, der allerede har været.
– Tilfredse kunder er den bedste reklame, når de fortæller om deres oplevelser til andre. Hos os bliver man, som sælger, fulgt af den samme mægler gennem hele salgsprocessen, hvilket giver tryghed og sikrer at mægleren er fuldt informeret om boligen og kan give de rette informationer ved henvendelser og på fremvisninger. Og vi tager os tid til både sælgere og købere.
-Min Bolighandel er en kæde i fremgang. Vi har gennem det sidste halve år ekspanderet kraftigt og kan efterhånden tilbyde vores service i hele landet. Vi mangle faktisk kun Bornholm lige nu, siger Anne-Mette Skak Hansen.
Læs mere om Min Bolighandel på den lokale Facebookside Min Bolighandel – Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby eller på www.minbolighandel.dk.