Ikke så smart
Mand talte i håndholdt mobiltelefon i frakendelsestiden i Gladsaxe Onsdag den 12. oktober kl. 11.41 blev en personbil bragt til standsning på Gladsaxe Ringvej, da føreren kørte og talte i håndholdt mobiltelefon. Føreren, en 45-årig mand, blev samtidig sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere har fået frakendt førerretten. Kørsel i frakendelsestiden kan koste […]

Mand talte i håndholdt mobiltelefon i frakendelsestiden i Gladsaxe
Onsdag den 12. oktober kl. 11.41 blev en personbil bragt til standsning på Gladsaxe Ringvej, da føreren kørte og talte i håndholdt mobiltelefon. Føreren, en 45-årig mand, blev samtidig sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere har fået frakendt førerretten. Kørsel i frakendelsestiden kan koste fængselsstraf. Kørsel i frakendelsestiden koster fængsel anden gang, oplyser Københavns Vestegns Politi. Er du frakendt førerretten, koster det en bøde første gang, du alligevel fører bil. Bødestørrelsen afhænger af din indkomst. F.eks. er bøden 10.000 kroner, hvis du tjener 250.000 kroner årligt. Tjener du 400.000 kroner, er bøden på 16.000 kroner. Anden gang du kører, er straffen 10 dages fængsel, som kan gøres betinget mod en indtægtsbestemt bøde og afvikling af 30 timers samfundstjeneste. Tredje gang skal man 20 dage i fængsel, og derudover kan bilen konfiskeres. Fjerde gang koster 30 dages fængsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top