Indbrudstyve stjal bilnøgler og kørte væk
-

Tyve brød ind i en villa i Bagsværd og stjal bilen efterfølgende

Torsdag den 13. oktober kl. 13.30 brød to ukendte gerningsmænd ind i en villa på Bagsværd Hovedgade i Gladsaxe og stjal nøglerne til familiens bil, hvorefter de kørte væk fra stedet i bilen. Manden kom gående på vejen, da han så sin bil køre ud af indkørslen.
Bilen, de stjal, er en: Mercedes-Benz E, årgang 2008 med registreringsnummer: HW 50 078
De to gerningsmænd beskrives som:
A: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, ca. 25 år, slank af bygning og iført en rød kasket.
B: Mand, ca. 25 år, slank af bygning.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Ulrik Hove på telefon 72 58 75 24, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top