Kunderne kom med det samme
AudioNova-42-16.jpg
Jørgen Klarskov var blandt de første kunder i torsdags, og han fik vejledning af Rawan, der er i butikken to dage om ugen. Foto: Kaj Bonne.
-

AudioNova Hørecenter har åbnet på Snogegårdsvej

AudioNova Hørecenter åbnede i torsdags på Snogegårdsvej 159 på hjørnet ved Buddingevej – i lokaler hos Klinik for fodterapi v/Trine Roed.
Foreløbig er der åbent mandag og tirsdag, men ambitionen er naturligvis, at der skal være flere åbningsdage, eftersom kunderne får øjnene op for, at AudioNova er kommet til kommunen.
Det er Rawan, der står for høreprøverne, og hun kommer med råd og dåd omkring høreapparater for at gøre tilværelsen bedre for folk med høretab.
Og der var kunder i butikken lige fra dørene blev slået op.
”Mange mennesker er ikke opmærksomme på, at de kan vælge mellem en offentlig og en privat høreklinik, når de skal have høreapparater. Men vi oplever, at stadig flere vælger AudioNova som et privat alternativ. Dét er der flere årsager til, men især hører vi, at folk er glade for at springe de offentlige ventelister over. Derudover nævner folk tit vores gode og personlige service, som en af årsagerne til, at de har valgt AudioNova”, siger salgschef Claus Petersen.
Hos AudioNova Hørecenter har man frit valg af høreapparater, og nogle af apparaterne er helt uden egenbetaling.
”Det er audiologistens fornemmeste opgave at råde og vejlede kunden, men i sidste ende er det kunden, der vælger sine høreapparater. Er det første gang, man skal have høreapparater, er der mange nye lyde at vænne sig til, og derfor tilbyder vi vores kunder at låne høreapparaterne med hjem på prøve i hjemmevante og trygge omgivelser, og det er selvfølgelig helt uden beregning”, siger Claus Petersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top