Lad os holde borgermøde om cykelstier
-

Skolebørnenes tryghed og sikkerhed ligger os meget på sinde. Det er derfor vi nu på det kommende møde i Trafik- og Teknikudvalget 24. oktober behandler et projekt om skolecykelstier på Aldershvilevej, Triumfvej og Hagavej. Der har været holdt to borgerhøringer om projektet og vi har fået mange tilkendegivelser om Triumfvej og Aldershvilevej. Både fra borgere, der er utilfredse med projektet og synes det er unødvendigt og fra borgere der kraftigt anbefaler cykelstierne. Vi lytter til borgerne og det er derfor et revideret projekt med mere parkering på Aldershvilevej og Triumfvej nu er ude i sin anden høring.
Uanset, at vi nu giver mulighed for mere parkering er fortsat både kritiske røster og kraftige anbefalinger af at etablere cykelstier. Det er meget usædvanligt, at cykelstier giver anledning til en sådan debat. Jeg vil derfor på det kommende udvalgsmøde anbefale, at vi holder et offentligt borgermøde om projektet før vi endeligt beslutter udformningen og igangsætter det. Jeg håber, at mange borgere vil møde op og deltage i debatten på borgermødet.

Ole Skrald Rasmussen
Formand for
Trafik- og teknikudvalget

1 kommentar om “Lad os holde borgermøde om cykelstier”

 1. Henning Pedersen siger:

  En stor tak til Ole Skrald Rasmussen for at være vågnet af tornerosesøvnen.
  Allerede ultimo juni var vi flere beboere, der foreslog et borgermøde, således at vi kan få gennemført et forslag, der både tilgodeser cyklisterne, beboerne og billisterne til fælles gavn.
  Håber meget at beboermødet bliver sagligt, velargumenteret og konstruktivt uden råben og skrigen om de forskellige holdninger

  Henning Pedersen
  Triumfvej 62A
  2800 Lyngby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top