Liberal Alliance i Gladsaxe vælger ny formand
-

Michele Fejø spidskandidat til kommunalvalget

På Liberal Alliance i Gladsaxes vælgermøde 5. oktober, blev bestyrelsesmedlem Jytte Tholstrup Svendsen valgt til ny formand.
Den nye formand har tilbragt sit professionelle arbejdsliv i hhv. IBM og Lexmark i 39 år. De fleste af årene i salg og marketing. Fra 2007 til 2014 har hun været administrerende direktør i Børnehjælpsdagen. Nu konsulent og mentor på diverse opgaver ifm. forretningsudvikling.
Byrådsmedlem Michele Fejø, blev genvalgt til spidskandidat til kommunevalget 2017, hvor desuden Jeppe Meinche Rasmussen, Sahar Aslani, Jytte Tholstrup Svendsen, Maja Nygaard Jørgensen og Linda Maceska blev valgt som kandidater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top