Medlemmerne strømmer til håndværkerforeningen
håndværkere.jpg
Gladsaxe Håndværkerforening optog 5 nye medlemmer. Fra venstre ses formand Søren Muldgaard, John Westphal elektriker, Carsten Bjerregaard rengøring, Mikkel Hjulsager tømrer, Thomas Kirsmeier tømrer, Gleen Monefeldt maler og foreningens generalsekretær Poul Hansen. Foto: Jørgen Franck.
-

Samarbejde om at få de unge i praktik
Når Gladsaxe Håndværkerforening holder møde – så optages der nye medlemmer. Sådan var det også på mødet i den forgangne uge, hvor fem nye medlemmer blev optaget.
På mødet fortalte Adam Martin fra kommunen om arbejdet med at få unge i praktik og om ideen bag årets Erhvervsprismodtager VUVA, som står for forkortelsen ”Virksomhedsnetværket for unges vej ind i Arbejdslivet”.
Bag forkortelsen gemmer der sig et stærkt lokalt netværk blandt virksomheder, som vil være med til at tage et fælles socialt ansvar i et tæt samarbejde om at få unge i praktik der er med til at sikre, at unge i Gladsaxe bliver stærke samfundsborgere og en aktiv del af arbejdsstyrken; for det viser sig, at jo tidligere unge kommer ud på arbejdsmarkedet, desto større er sandsynligheden for, at de forbliver på arbejdsmarkedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top