Ole Skrald (A) er ligeglad med borgernes indsigelser
-

På Trafik og Teknikudvalgets møde midt i august skulle udvalget beslutte det videre forløb vedrørende etablering af cykelstier på Triumfvej og Aldershvilevej.
Der var indkommet over 200 indsigelser, men på trods af dette, mente formand Ole Skrald Rasmussen (A), at projektet skulle fortsætte uændret – altså med nedlæggelse af næsten samtlige parkeringspladser.
Det er at lave grin med de mange borgere, som er kommet med indsigelser. Jeg er rystet over formandens arrogance og ligegyldighed overfor indsigelserne!
Formanden blev i øvrigt nedstemt og projektet modereret, men med forvaltningens nye forslag nedlægger man fortsat halvdelen af parkeringspladserne. Det går altså ikke.
Projektet med cykelsti på Aldershvilevej er sympatisk, men der er fremlagt et voldsomt overdimensioneret projekt, der vil betyde alvorlige gener for beboere, bilister og gående. Derfor bør projektet naturligvis overvejes grundigt, og beboernes indsigelser skal høres og indarbejdes.
Endnu en ommer for formand Ole Skrald (A)!

Martin Skou Heidemann
Søhuse 1, Bagsværd
Medlem af Venstre

1 kommentar om “Ole Skrald (A) er ligeglad med borgernes indsigelser”

 1. Hej Martin,

  Tak for et god indspark til debatten.

  Du har glemt at nævne at Cykelkongen på et møde med nogle borgere på Triumfvej, hvor han blev foreholdt bekymringerne omkring nedsat sikkerhed, samt de øvrige problemer projektet vil skabe, blot udtalte: “Det må vi jo så leve med” – hvorefter han satte sig ind i sin bil og kørte.

  Hans reaktion er måske forståelig, givet at man fra Kommunens side endnu ikke har formået at producere skygge af evidens for at cykelstier nødvendigvis højner sikkerheden.

  Måske er han bare en arrogant politiker, der endelig har fundet sig en plads i rampelyset hos vennerne i Cyklistforbundet – og den der pris pynter sikker på hans kontor.

  Det er ikke mærkeligt at politikerleden griber om sig i dette land.

  Venlig hilsen

  Christian Becker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top