annonce
Pædagogik på den sjove måde
Film-01-40-16.jpg
Frida fra Bagsværd Friskole og Karl fra Gladsaxe Skole spiller hovedrollerne i den lille film, hvor en del andre Gladsaxebørn også vil komme til at se sig selv på det hvide lærred. Foto: Kaj Bonne.
-

Børnefilmklubben laver lille introfilm om god opførsel i biografen

Når man går i biografen, skal man tie stille, ikke tale i mobiltelefon, tage hensyn til de øvrige i salen og sådan bare i al almindelighed opføre sig pænt og ordentligt.
Det har medlemmerne af Gladsaxe Børnefilmklub tidligere på den pæne måde fået instrukser om, når de skal se filmene i Bibliografen.
Men nu tager man en ny og forhåbentlig langt sjovere metode i brug. I disse dage arbejdes der på højtryk for at få færdigproduceret en lille film, der leverer det samme budskab, men med lokale børn som skuespillere.
-Det er meningen, at filmen skal være klar til den første forestilling i november, fortæller Ina Willumsen, der er ny formand for børnefilmklubben.
-Vi arbejder sammen med elever fra produktionsskolen i Glostrup/Albertslund, så de på den måde får en seriøs opgave, der virkelig kan bruges i stedet for at lave noget, der nærmest bliver inde i klasseværelset.
-Bibliografens personale har også i denne sammenhæng vist sig fra den mest positive side, så vi har kunnet filme om morgenen, før 01 der kommer folk i biblioteket og i biografen, siger Ina Willumsen.
-Vi frivillige i Gladsaxe Børnefilmklub brænder for at lave en fantastisk børnefilmklub. Vi prøver hele tiden at forbedre klubben og finde nye spændende tiltag. Vi gør det, fordi vi synes, det er noget særligt at se film i biografen, at opleve stemningen og fordi vi gerne vil glæde børn med gode filmoplevelser. Samtidig er der noget socialt og hyggeligt i at kunne gøre det samme med sine venner, uden mor og far nødvendigvis er med, men der skal også være en vis forståelse for ’spillereglerne’, når man går i biografen. Filmklubtilbuddet er også rettet mod de familier, der måske ikke har mulighed for at komme i biografen så tit., siger Ina Willumsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top