Succesen bare fortsætter
anna.jpg
Anna Mark Helwigh har holdt et meget højt niveau gennem hele sæsonen, hvor hun blev europæisk juniormester på 2.000 meter forhindringsløb. Foto: Privat.
-

Søborgløber indstillet som årets talent

Der er virkelig grøde i dansk atletik, og især piger og kvinder gør sig godt bemærket. Så der bliver hård kamp om at komme helt til tops, når de forskellige priser for årets præstationer skal deles ud om få uger.
I kategorien årets talent er Søborgpigen Anna Mark Helwigh, der stiller op for Sparta, indstillet efter at hun i sommer blev europæisk juniormester i 2.000 meter forhindringsløb.
Anna er siden da blevet dansk mester på 1500 meter i sin årgang (16-17år), og hun har haft debut ved det danske senior udendørs DM, hvor hun vandt bronze på 1500 meter
Anna har også været med til at vinde DM hold-guld til både Spartas U20 hold og Spartas senior kvindehold. Endelig, så har Anna været med Spartass U20 pigehold til de europæiske holdmesterskaber i Spanien – hvor Annas hold vandt bronze (Anna blev nr. 4 på 800 meter og vandt 1500 meter og nu er Annas hold det 3 bedste pige atletikhold i hele Europa..
29. oktober afgøres det, hvem som bliver årets talent i 2016.
Hun er oppe mod skrappe konkurrenter. Anna Emilie Møller fra Blovstrødløverne kom med til OL i 3.000 meter forhindringsløb i Rio de Janeiro efter en fabelagtig udvikling siden hun droppede basketballsporten. Og kuglestøderen Thea Jensen fra Hvidovre har også gjort sig godt bemærket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top