Annonce
Svanen fløj ind på rådhuset
cheval.jpg
Kantinen på Gladsaxe Rådhus har fået Svanemærkediplomet som den første kommunekantine i Danmark. Foto: Foto: Privat.
-

Svanemærkediplom til Gladsaxe Rådhus’ kantines forpagter
Da Gladsaxe Kommune skulle vælge kantinebestyrer, valgte man at udnytte mulighederne i udbudsloven ved at kræve, at den ny forpagter arbejdede hen imod at blive en Svanemærket kantine. Med overrækkelsen af diplomet i forrige uge til Cheval Blanc er målet nået.
Gladsaxe blev dermed den første kommune i Danmark, som har en Svanemærket kantine. Gladsaxe har også Svanemærket rengøring og er et forbillede inden for det offentlige, hvad angår miljø og bæredygtighed på områderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top